Tæpper

Kelim puder

Målret din søgning

Pris
Længde
Bredde

Populære lande

Tæppets placering i boligen

DU KAN BETALE MED

MULIGHED FOR AT BETALE I RATER

Ønsker du at dele betalingen af dit tæppekøb op, er der også mulighed for det. Kontakt os på tlf. 29 44 35 08 eller e-mail: [email protected]

LÆS KUNDEANMELDELSER

Vores services

Wiinstedts Tæppeunivers

OPLEV UNIK TEKSTILKUNST

Tyrkiske tæpper er både knyttede tæpper og fladvævede kelim tæpper. Et tyrkisk tæppe er berømt for smukke symboler og mønstre.

TYRKISKE TÆPPER

Tyrkiske tæpper (anatolske)  er mest berømt for deres symboler og mønstre, der gengiver elementer af deres folkelige kultur. I Tyrkiet produceres der både knyttede tæpper og fladvævede kelim tæpper. De enkelte kelim tæpper også kendt som cicim, sumak, zili eller sili, palaz og andre navne. I Tyrkiet anvendes disse dristigt farvede kelim tæpper som gulv- og vægbeklædning og er i dag ofte lavet til pude-, skammel- og bænkovertræk.

Sortér efter:

Tyrkiske tæpper fra Tyrkiet er altid populære i den moderne indretning af boligen.

Tyrkiske knyttede tæpper er kendt for deres høje kvalitet.

Kvaliteten af ​​et tæppe bestemmes af antallet af knuder, der anvendes til at lave det, og det kan man se ved at vende tæppet om. Jo mere fremtrædende mønsteret er på bagsiden af ​​tæppet, des flere knuder. Generelt er tyrkiske tæpper med et højt antal knuder dyrere, fordi det tager længere tid at lave tæppet, da det ofte er mere komplekst vævet. For at blive klassificeret som et tæppe af høj kvalitet, skal det mindst have et gennemsnit på 500 knuder eller flere. Udover antallet af knuder er der dog stadig nogle andre faktorer, der bestemmer den sande kvalitet af et tæppe.

Bemærk at de viste tæpper i webshoppen kun er et udvalg af forretningens lager, samt at tæpperne kan tage sig anderledes ud i virkeligheden end på billlederne.

Ægte tæpper, kelim tæpper og persiske tæpper i København.

Mere viden om ægte tæpper

Skulle du have lyst og interesse i mere viden løbende om ægte tæpper, flere videoer, opslag og artikler om tæppernes verden, så kan du følge med på vores Facebook, Instagram og YouTube kanal.

I Wiinstedts Tæppeunivers vil du kunne finde inspiration til din boligindretning med ægte tæpper, videoer med gode råd og viden samt interessante artikler om håndlavede tæpper og nye trends.

Målret din søgning

Pris

Længde

Bredde

Brug for hjælp?

Ring alle dage kl. 9.00 - 22.00

Ring alle dage kl. 9.00 - 22.00

Tirsdag – fredag:
Lørdag:

Kl. 12.30 – 17.30
Kl. 10.00 – 14.00

Åbningstider

Tirsdag – fredag:
Lørdag:

Kl. 12.30 – 17.30
Kl. 10.00 – 14.00

Du er også velkommen til at sende os en e-mail til: [email protected]

vores kontaktside kan du udfylde formularen, hvis du ønsker vejledning omkring valget af det rigtige tæppe samt mulighed for at vedhæfte billeder af dine boligomgivelser. Du tilbydes også at få en vurdering af, hvilken service dit tæppe skal have vedr. reparation eller vask.