Tæpper

Kelim puder

Målret din søgning

Pris
Længde
Bredde

Populære lande

Tæppets placering i boligen

DU KAN BETALE MED

MULIGHED FOR AT BETALE I RATER

Ønsker du at dele betalingen af dit tæppekøb op, er der også mulighed for det. Kontakt os på tlf. 29 44 35 08 eller e-mail: [email protected]

LÆS KUNDEANMELDELSER

Vores services

Wiinstedts Tæppeunivers

OPLEV UNIK TEKSTILKUNST

Monteringspuder giver fylde i pudebetræk. En monteringspude er en god investering i boligen.

MONTERINGSPUDER

Puder er med til at give dit hjem en personlig stil, som du kan variere løbende ved at skifte mellem forskellige smukke pudebetræk til dine monteringspuder. Vores monteringspuder er lavet med natur pudefyld, der består af 100% duntæt bomuldsbetræk, hvor fyldet består af andefjer og dun.

Sortér efter:
Lis Kjer
Lis Kjer
2024-04-05
Det var en fest at træde ind i Aladdins hule med stabler af skønne tæpper i alle tænkelige farvekombinationer og størrelser. Jeg blev mødt af stor venlighed og tålmodighed med at finde det helt rigtige tæppe. Tak for en god oplevelse og et tæppe, som jeg nu sidder og glæder mig over.
Elisabeth Landbo
Elisabeth Landbo
2024-03-30
Super god oplevelse både at købe tæppe hos Boris og få vores eksisterende gamle tæpper nænsomt restaureret! Meget dygtige og vidende fagfolk. En fornøjelse at være kunde hos dem!
Birgitte Bruhn
Birgitte Bruhn
2024-02-08
Profesionelle og venlige. God og kompetent rådgivning. Vi fik vasket og repareret et tæppe. Vi er meget tilfredse med resultatet, og kan kun anbefale Wiinstedt tæpper.
Jørgen Høding
Jørgen Høding
2024-01-28
Super fin betjening og service. Fantastisk stort udvalg af ægte tæpper. Vi kan på det varmeste anbefale at gøre forretning her. Vedlægger et par billeder før og efter - gæt rækkefølgen. MVH Jørgen Høding
helle jacobsen
helle jacobsen
2023-12-21
Jeg har fået en super professionel betjening. Jeg anbefaler gerne Wiinstedt Tæppegalleri til andre.
Charlotte Madsen
Charlotte Madsen
2023-07-27
Dejligt at føle sig mødt og få venlig og professionel vejledning. Jeg har købt et tæppe jeg bliver glad af at se på.
Svend Weimann
Svend Weimann
2023-06-22
top faglig betjening og imødekommende holdning til at løse opgaven
orly christensen
orly christensen
2023-05-16
Skøn butik med mange smukke tæpper og en at de ældste i branchen med mange års erfaringer. Jeg har fået super service i forbindelse med vask og reparation af tæpper. Kan varmt anbefales.
Mette hartvig Hornsleth
Mette hartvig Hornsleth
2023-05-03
Vi er vældig tilfreds med Boris service ,meget inspirerende ,han viste lige hvad der passede til vores hjem ,og vi har fået et fint nyt tæppe . Mette og Allan hornsleth
Lars Qvortrup
Lars Qvortrup
2023-03-10
Vi har netop købt to tæpper hos Wiinstedt Tæppegalleri. Og vi er begejstrede: Udvalget er enormt og af høj kvalitet. Hvad der ikke ligger på lager, bliver hurtigt fremskaffet. Betjeningen er præget af meget stor viden og kyndighed. Og tæpperne blev bragt ud af indehaveren, Boris, på long-john ladcykel og lagt på plads, så vi kunne vurdere dem i de rigtige omgivelser, før vi tog endelig stilling. Fem stjerner - men kun fordi man ikke kan give seks. Mh Karen & Lars
Monteringspuder kan anvendes til kelim puder til smuk indretning i boligen.

Monteringspuder uden sundhedsskadelige kemikalier

Vores monteringspuder er lavet af 100% duntæt bomuldsbetræk, som er produceret helt uden tilsætningsstoffer. Alle monteringspuder er testet for sundhedsskadelige kemikalier i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX ®

Pudefyldet er dun og andefjer, der almindeligvis er max. 6 cm. lange dun, hvor indholdet varierer fra 5 til 15 %

Europæiske fjer og dyrevelfærd

Alle vores fjer er fra Europa og overholder derfor alle EUs krav med hensyn til dyrevelfærd.
Dette betyder også, at vi ikke anvender fjer og dun fra fugle, der er plukket levende. Vi anvender udelukkende fjer/dun, der er genanvendte eller fra industrislagtede fugle. Derudover overholder vores monteringspuder de engelske brandkrav iht. 1988 regulationer vedr. sikkerhed BS5852.

Kunder spørger også om – FAQ

Hvad er en monteringspude?

En monteringspude er pudefyldet til pudebetræk. Pudebetrækket kan være kelim pudebetræk, hjemmestrikkede pudebetræk eller pudebetræk af stof. Monteringspuder af kvalitet er lavet med natur pudefyld, hvor fyldet kan bestå af andefjer og dun. Hvis du selv har syet og været kreativ med at udarbejde pudebetræk, så er monteringspuder også et godt valg som pudefyld.

Hvad er fordelen ved monteringspuder?

Fordelen ved monteringspuder er, at du kan skifte mellem dine pudebetræk og dermed give dit hjem en personlig stil, som du kan variere løbende. Monteringspuder er også med til at give dine hjemmesyede puder en behagelig fasthed og giver kroppen god støtte.

Hvilket materiale er bedst til monteringspuder?

Vi anbefaler og forhandler kun monteringspuder med andefjer og dun. Fjer giver fasthed, vægt, krop og støtte, mens dun giver blødhed og komfort. Andre forhandler monteringspuder med bl.a. et fyld af 100 % polyester.

Hvor kan du købe monteringspuder?

Hos Wiinstedt Tæppegalleri kan du købe dine monteringspuder. Vores udvalg af monteringspuder er ideelle til kelim pudebetræk fra Tyrkiet/Anatolien, Iran/Persien, Marokko, Kaukasus, Afghanistan, Kashmir og Turkmenistan. Du har mulighed for at købe din monteringspude via vores webshop eller i vores forretning på Østerbro i København.

Indy-4-desktop.jpg

Mere viden om ægte tæpper

Skulle du have lyst og interesse i mere viden løbende om ægte tæpper, flere videoer, opslag og artikler om tæppernes verden, så kan du følge med på vores Facebook, Instagram og YouTube kanal.

I Wiinstedts Tæppeunivers vil du kunne finde inspiration til din boligindretning med ægte tæpper, videoer med gode råd og viden samt interessante artikler om håndlavede tæpper og nye trends.

Målret din søgning

Pris

Længde

Bredde

Brug for hjælp?

Ring alle dage kl. 9.00 - 22.00

Ring alle dage kl. 9.00 - 22.00

Tirsdag – fredag:
Lørdag:

Kl. 12.30 – 17.30
Kl. 10.00 – 14.00

Åbningstider

Tirsdag – fredag:
Lørdag:

Kl. 12.30 – 17.30
Kl. 10.00 – 14.00

Du er også velkommen til at sende os en e-mail til: [email protected]

vores kontaktside kan du udfylde formularen, hvis du ønsker vejledning omkring valget af det rigtige tæppe samt mulighed for at vedhæfte billeder af dine boligomgivelser. Du tilbydes også at få en vurdering af, hvilken service dit tæppe skal have vedr. reparation eller vask.