Reparation og restaurering af ægte tæpper

Giv dit tæppe nyt liv

Reparation af ægte tæpper

Er dit tæppe begyndt at trevle op i kanter og frynser? Og er din glæde ved tæppets tidligere skønhed ved at falme? Så er det tid til at få tæppet repareret.

Vi tilbyder reparation af ægte tæpper, både knyttede tæpper og kelim tæpper. Reparation af flossede frynser og slidte kanter er en almindelig vedligeholdelsesreparation, der ikke er så kostbar at få udført, og særlig ikke hvis reparationen bliver foretaget inden skaderne bliver for omfattende.

Hvis dit tæppeproblem er ”buler eller ”flaner”, så kan vi også afhjælpe dig med dette ved at strække og presse tæppet, så det kommer til at ligge glat igen. Denne proces er også med til at forlænge tæppets levetid, så det slides ens over hele tæppets flade.

Hos Wiinstedt har vi eget værksted og adskillige tilknyttede konservatorer til at restaurere tæpperne.

blank

Restaurering af ægte tæpper

De fleste huller og flænger i et tæppe kan repareres, så det næsten ikke kan ses efterfølgende. Vi udfører de fleste reparationer i henhold til de gamle traditioner med de rigtige oprindelige materialer og farver, så dit tæppes kvalitet og værdi respekteres. Restaurering af ægte tæpper er en god investering i forlængelse af tæppets levetid.

Ved større reparationer skal du gøre op med dig selv, om tæppet giver dig så meget glæde, at du vil bevare det og ofre den udgift, som reparationen koster. 

Herunder kan du booke tid til at vi kigger på dit tæppe i forretningen.
Du kan også kontakte os samt vedhæfte billeder af dit tæppe, så vi kan vurdere, hvad der skal til for at give dit tæppe liv igen.

Du tilbydes også disse
services hos Wiinstedt

Varekategori

SOVS!

Målret din søgning

Brug for hjælp?

blank

Ring alle dage kl. 9.00 - 22.00 på

Ægte tæpper - Rådgivning og vejlendning

Tirsdag – fredag:
Lørdag:

Kl. 12.30 – 17.30
Kl. 10.00 – 14.00

Tirsdag – fredag:
Lørdag:

Kl. 12.30 – 17.30
Kl. 10.00 – 14.00

Du er også velkommen til at sende os en e-mail til: info@wiinstedt.dk

vores kontaktside kan du udfylde formularen, hvis du ønsker vejledning omkring valget af det rigtige tæppe samt mulighed for at vedhæfte billeder af dine boligomgivelser. Du tilbydes også at få en vurdering af, hvilken service dit tæppe skal have vedr. reparation eller vask.