Anmeldelser & udtalelser

Tilfredse kunder

5/5
"Fik renset og repareret mine tæpper. Der var super god og venlig service, meget troværdig rådgivning og et meget fint resultat til en absolut rimelig pris. Mine tæpper lyser nu igen op i stuen. Vil absolut vende tilbage om nødvendigt eller hvis jeg vil købe nye. TUSIND TAK!"
Bodil Maria Pedersen
Anmeldelse fra Google
5/5
"Vi har fået en meget kompetent hjælp til vores tæpper, som er blevet vasket og repareret så smukt. Og der bliver hentet og bragt, fin service, kan kun anbefale Wiinstedt Ægte Tæpper."
Susanne Black-Petersen
Anmeldelse fra Google
5/5
blank
blank
"Det var en oplevelse at besøge butikken med et stort lager. Vi fik en faglig god betjening og har været tilfreds med leveringen og håndtering."
Curt Erik Nielsen
Anmeldelse fra Google
5/5
"En gennemført god oplevelse! Lånte tre tæpper med hjem for vælge det rigtige."
Niels Lindberg Madsen
Anmeldelse fra Google
5/5
"Kan kun komme med de bedste anbefalinger. Forståelse og fornemmelse af hvad man søger. Gode råd og vejledninger"
Nicolaj Hasselbalch
Anmeldelse fra Google
5/5
"Hvis man søger en ægte tæpper og professionel hjælp så er det rigtigt sted."
Bunyamin Baysal
Anmeldelse fra Google
5/5
blank
blank
"Fra at have næsten ingen vide om ægte tæpper, og et trist Ikea tæppe hjem, til et hjem fuld af de smukkeste kunsthåndværk, har givet så ubeskriveligt meget glæde. Boris øsede af sin store kundskab og viden, gav sig god tid indtil vi havde fundet de helt rigtige tæpper og underlag. Forretningen har en dyb historie og viden som følger med. Absolut anbefalings værdigt og hele vejen igennem."
Søren Bie
Anmeldelse fra Google
5/5
"Farligt sted at gå ned, man forelsker sig i et nyt tæppe hver gang. Men de pynte, giver varme og glæde, og rigtig dejlige at have bare fødder på.:-) Kan varmt anbefale at få en rundvisning i tæppeverden af Boris."
Henrik Bastian Skov
Anmeldelse fra Google
5/5
"Jeg kan varmt anbefale at handle hos Boris. Man føler sig i gode hænder, der er dejlig stemning i butikken og ingen tvivl om at både kunder og tæpper er betydningsfulde. Dejligt at snakke med Boris som ved rigtig meget om de ting han sælger."
Thomas Lester
Anmeldelse fra Google
5/5
blank

Varekategori

Målret din søgning