Vurdering af ægte tæpper

Få en ekspertvurdering af dit ægte tæppe

Få tryghed i din vurdering

Wiinstedt er eksperter i vurdering af ægte tæpper fra alle tæpperegioner. Vi vurderer tæppet ud fra farvernes ægthed, knytningens eller vævningens fasthed, uldens/silkens kvalitet, tæppets alder, slitage og oprindelsesområde. Det tæller også i vurderingen, hvor sjældent tæppet er. En mundligt vurdering af tæppets værdi i forretningen koster kr. 300,00.
En skriftlig vurdering til fx forsikring koster kr. 1.500,00. Ved udkørsel koster en vurdering min. kr. 800,00 alt efter hvor langt væk tæppet befinder sig og evt. hvor mange tæpper det drejer sig om.

Er du I tvivl om et tæppes værdi, og skal du bruge en vurdering til forsikring, eller med salg for øje, så send os et billede af dit tæppe, så vi kan foretage en forhåndsvurdering. Som et ekstra kvalitetsstempel inddrager vi somme tider andre eksperter i vurdering af tæppet.

Forhåndsvurderingen giver ikke en vurdering om tæppets værdi, men er en vurdering om tæppet er ægte og en afklaring af, hvad vurderingen skal bruges til fx videresalg eller forsikringsvurdering.

blank
blank

Byt dit tæppe til et andet

Dit gamle tæppe kan også indgå i en byttehandel til et andet tæppe, så frem dette ønskes og det passer ind i forretningens sortiment og interesse.

Dine fordele ved en vurdering hos os

Du tilbydes også disse services hos Wiinstedt

Varekategori

Målret din søgning