Forretningsbetingelser

Vilkår og betingelser

Wiinstedt Tæppegalleri
(Zeichner Wiinstedt v/Boris Wiinstedt Zeichner)
Strandboulevarden 9
2100 København
CVR nr.: 31995833
Telefon: 29 44 35 08
E-mail: [email protected]

Hos Wiinstedt tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Wiinstedt modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard i webshoppen. Herudover modtages MobilePay og bankoverførsel. Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Wiinstedt tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17.00 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 200 DKK. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
Dine varer kan sendes med PostNord, DAO, Bring eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Den gode service i forretningen indebærer også, at du selv efter flere år, kan komme tilbage og bytte tæppet til et andet. Vi forbeholder os dog at tæppet skal vaskes og eventuel slid og reparationer modregnes.

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag:

  • Hvor du modtager ordren.
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
  • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
  • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på [email protected]. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Forsendelsen skal sendes til:

Wiinstedt Tæppegalleri
Strandbouledvarden 9
2100 København

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Reklamation
Vi handler hovedsageligt med brugte, vintage tæpper. De fleste af vores tæpper har været i brug i 50-100 år, derfor er der som regel altid spor af slid og brug. Ved køb på vores hjemmeside har man 14 dages returret. Køber man ellers noget i vores forretning kan man til enhver tid få byttet varen med forbehold for vask og reparation, som vil blive modregnet prisen. Der er i sammenhæng med handel med tæpper ikke yderligere reklamationsret.

Indgåelse af tæppeabonnement
Ved indgåelse af et tæppeabonnement udfylder og underskriver låneren en abonnementsaftale og viser gyldig billedlegitimation (kørekort eller pas), samt betaler et depositum. Ved returnering af tæppe(r) modregnes pris for vask af depositum. Abonnementet betales altid forud. Abonnenten betaler leje for mindst 3 måneder ad gangen. Ved påmindelse påføres regningen et gebyr.

Ansvar
De abonnenter der udskifter tæppe(r) bærer selv ansvaret for tæppe(r) på abonnement og for disses returnering. Erstatningspris er tæppets salgspris. Almindelig slitage vil ikke blive modregnet depositum, men misvedligeholdelse som kræver reparation hæfter abonnenten for. Wiinstedt kan til enhver tid hjemkalde lånte tæpper.

Køb/Betaling
De fleste tæpper er til salg og kan købes.

Ved køb på afbetaling forbeholder Wiinstedt sig ejendomsretten til det solgte tæppe, indtil købesummen foreligger fuldt betalt. I det tilfælde, at der er betalt leje for et tæppe, som man ønsker at købe, modregnes lejen ikke i købesummen.

Målret din søgning

Pris

Længde

Bredde