Rensning af ægte tæpper og tæppevask i København

Få tæppets smukke farver og mønstre tilbage

Når du indleverer dit ægte tæppe til rensning og vask hos os i København, så kommer dit tæppe i gode hænder. Vi vurderer dit tæppes tilstand og kvalitet, og du får en status omkring mulighederne og resultatet i forbindelse med rens og vask, før du tager din endelige beslutning. Vurderingen er gældende for både kelim tæpper og knyttede tæpper.

Professionel rensning og vask af dit ægte tæppe forlænger levetiden, bringer farverne til live igen og giver tæppet sin oprindelige lød og intensitet, så de smukke mønstre fremtræder tydeligt. Desuden mindsker vasken slidtagen, da tæppet samtidig tilføres lanolin, der bibeholder uldens smidighed.

Rensning og vask af ægte tæpper koster kr. 390,- inkl. moms pr. kvadratmeter. Prisen inkluderer den faglige vurdering og beskrivelse af dit tæppe.

Rensning af ægte tæpper forlænger tæppets levetid og bringer farverne frem igen. Vask af tæpper er et godt supplement.

Google anmeldelser for Wiinstedt Tæppegalleri

Lis Kjer
Lis Kjer
2024-04-05
Det var en fest at træde ind i Aladdins hule med stabler af skønne tæpper i alle tænkelige farvekombinationer og størrelser. Jeg blev mødt af stor venlighed og tålmodighed med at finde det helt rigtige tæppe. Tak for en god oplevelse og et tæppe, som jeg nu sidder og glæder mig over.
Elisabeth Landbo
Elisabeth Landbo
2024-03-30
Super god oplevelse både at købe tæppe hos Boris og få vores eksisterende gamle tæpper nænsomt restaureret! Meget dygtige og vidende fagfolk. En fornøjelse at være kunde hos dem!
Birgitte Bruhn
Birgitte Bruhn
2024-02-08
Profesionelle og venlige. God og kompetent rådgivning. Vi fik vasket og repareret et tæppe. Vi er meget tilfredse med resultatet, og kan kun anbefale Wiinstedt tæpper.
Jørgen Høding
Jørgen Høding
2024-01-28
Super fin betjening og service. Fantastisk stort udvalg af ægte tæpper. Vi kan på det varmeste anbefale at gøre forretning her. Vedlægger et par billeder før og efter - gæt rækkefølgen. MVH Jørgen Høding
helle jacobsen
helle jacobsen
2023-12-21
Jeg har fået en super professionel betjening. Jeg anbefaler gerne Wiinstedt Tæppegalleri til andre.
Charlotte Madsen
Charlotte Madsen
2023-07-27
Dejligt at føle sig mødt og få venlig og professionel vejledning. Jeg har købt et tæppe jeg bliver glad af at se på.
Svend Weimann
Svend Weimann
2023-06-22
top faglig betjening og imødekommende holdning til at løse opgaven
orly christensen
orly christensen
2023-05-16
Skøn butik med mange smukke tæpper og en at de ældste i branchen med mange års erfaringer. Jeg har fået super service i forbindelse med vask og reparation af tæpper. Kan varmt anbefales.
Mette hartvig Hornsleth
Mette hartvig Hornsleth
2023-05-03
Vi er vældig tilfreds med Boris service ,meget inspirerende ,han viste lige hvad der passede til vores hjem ,og vi har fået et fint nyt tæppe . Mette og Allan hornsleth
Lars Qvortrup
Lars Qvortrup
2023-03-10
Vi har netop købt to tæpper hos Wiinstedt Tæppegalleri. Og vi er begejstrede: Udvalget er enormt og af høj kvalitet. Hvad der ikke ligger på lager, bliver hurtigt fremskaffet. Betjeningen er præget af meget stor viden og kyndighed. Og tæpperne blev bragt ud af indehaveren, Boris, på long-john ladcykel og lagt på plads, så vi kunne vurdere dem i de rigtige omgivelser, før vi tog endelig stilling. Fem stjerner - men kun fordi man ikke kan give seks. Mh Karen & Lars

Tæppevask & Tæpperens hos Wiinstedt Tæppegalleri

Tæppevask & Tæpperens hos Wiinstedt

For at vedligeholde dit ægte tæppe, så de flotte farver, glansen og kvaliteten bevares, så kræver det, at du passer godt på det. Dette er gældende både kelim tæpper og knyttede tæpper.

Det er individuelt, hvor ofte et ægte tæppe skal vaskes afhængig af brug og placering. Og det kan være vanskeligt at vurdere, hvornår der er behov, fordi tilsmudsningen oftest sker langsomt og over tid.

Men når dit ægte tæppe begynder at se lidt mat og træt ud, eller det har deciderede snavsede områder, så er det ved at være tid til at få det renset og vasket. Dette er også vigtigt for både kelim tæpper og knyttede tæpper.

Du kan rense og vaske dit tæppe selv, men du skal vide, hvad du gør, ellers risikerer du at desværre at ødelægge tæppet, og det vil være trist, da ægte tæpper er noget særligt.

Dit tæppe gennemgår en vask af høj kvalitet, som ikke er overfladisk rengøring, men hvor det vaskes grundigt i dybden.

Før vask sørger vi får, at snavs, støv og sand bankes ud af tæppet. Dette er vigtigt for tæppets levetid og den efterfølgende vasks kvalitet, da fx sandkorn kan slide tæppet op indefra og dermed forringe tæppes levetid. Der kan ikke desto mindre, i meget beskidte tæpper, selv efter en grundig vask, forekomme rester af skidt, som ikke er kommet helt ud af tæppet, på grund af tæppets tæthed. Dette er dog yderst sjældent. 

Efter tæppebankning sørger vi for en forbehandling af alle pletter på tæppet, som er en del af det grundige forberedende arbejde før tæppevask startes. Denne særlige proces resulterer ofte i, at alle pletter fjernes eller mindskes med et flot resultat.

Rens af ægte tæpper kombineret med tæppevask er en investering i din boligindretning.

Et lille tæppevaskeri i Kashmir i Indien. Filmet af Boris Wiinstedt.

Et lille tæppevaskeri i Kashmir i Indien.
Filmet af Boris Wiinstedt.

Først forvaskes dit ægte tæppe med specialsæbe, som er tilpasset indholdet af lanolin i ulden, så tæppet bevarer sin unikke slidstyrke og lød. Herefter påbegyndes hovedvasken, som er en manuel proces, der foregår på gulv. Efter hovedvasken skylles tæppet grundigt og presses.

Sidste etape af processen er tørring. Det våde tæppe føres videre til vores tørrerum, hvor det skal hænge i ca. 8 timer ved en temperatur på over 55 grader. Temperaturen sikrer, at møl og støvmider i tæppet ikke overlever. Som afslutning undersøges tæppets resultat. Skulle der fortsat være resterende pletter, så efterbehandles disse og tæppet vaskes igen uden ekstra omkostninger.

Du tilbydes også disse services hos Wiinstedt

Målret din søgning

Pris

Længde

Bredde