Kendt for deres skønhed og fantastiske kvalitet

Wiinstedts guide til persiske tæpper

Se videoen “Wiinstedts guide til persiske tæpper”.

Den ovenstående samlede video “Wiinstedts guide til persiske tæpper” er produceret for at give rådgivning og vejledning samt hjælpe dig, som ønsker at købe et persisk tæppe og gerne vil være sikker på, at det bliver en god oplevelse hele vejen – lige fra køb til at tæppet ligger smukt i din bolig.

Videoen er baseret på 3 generationers erfaring og viden fra Danmarks ældste tæppeforretning, Wiinstedt Tæppegalleri, hvor handel med ægte tæpper og kelim tæpper fra alle tæpperegioner har været og er dagligdag siden 1940.

Her på siden kan du se de forskellige video-kapitler enkeltvis.

Mange købere stiller spørgsmålstegn ved, om prisen på et antikt eller nyere persisk tæppe virkelig kan retfærdiggøres. Der er dog mange fordele ved at vælge et håndvævet persisk tæppe frem for et maskinfremstillet tæppe. Persiske tæpper er omhyggeligt og kærligt vævet i hånden, som er et vidnesbyrd om evnen og kreativiteten hos de håndværkere, der laver dem.

De færdigheder, der bruges til at væve disse tæpper, er blevet videregivet fra generation til generation. Ligesom hver væver er forskellig, er hvert håndlavet tæppe unikt – ikke to tæpper er identiske.

Her kan du se et udvalg af vores smukke persiske tæpper.

Målret din søgning

Pris

Længde

Bredde