Tæppeunderlag til ægte tæpper

Forlæng dit tæppes levetid og skønhed

Tæppeunderlag til
ægte tæpper

Tæppeunderlag til ægte tæpper

Vi anbefaler et ordentligt tæppeunderlag, da det er med til at forlænge dit tæppes levetid. Tæppeunderlaget sikrer, at det ægte tæppe ligger fast på gulvet og tager sig bedre ud.  Desuden halverer underlaget slidtagen på tæppet, når bagsiden ikke ligger og gnider direkte mod gulvet. En ekstra bonus ved et godt, tykt underlag er, at det ægte tæppe føles endnu blødere at gå på.

Der findes desværre alt for mange dårlige tæpperunderlag på markedet, hvor adskillige af dem snare gør tæppet mere ondt end godt. Det er derfor meget vigtigt at vælge det rigtige underlag. Vi har lavet meget research på markedet for at finde det bedste tæppeunderlag, som kan skæres til i de ønskede mål. Underlaget koster kr. 220,- inkl. moms pr. kvadratmeter.

Husk at tale med Wiinstedt Tæppegalleri om hvilke gulve du har og hvilken type behandling disse har fået før din bestilling af tæppeunderlag.

Bestillingsformularen finder du længere nede på siden.

Tæppeunderlag til ægte tæpper vises her i forretningen i København

Wiinstedts guide
til tæppeunderlag

Wiinstedts guide til tæppeunderlag

Denne video er produceret for dig, som ønsker at få mere rådgivning og vejledning omkring dit tæppeunderlag, så det bliver en god oplevelse hele vejen – lige fra køb af tæppeunderlag til dit tæppe ligger smukt i din bolig.

Videoen er baseret på 3 generationers erfaring og viden fra Danmarks ældste tæppeforretning, Wiinstedt Tæppegalleri, hvor handel med ægte tæpper fra alle tæpperegioner har været og er dagligdag siden 1940.

FAQ tæppeunderlag

Et tæppeunderlag er et gummiunderlag, man lægger under tæppet, så det ikke glider rundt på gulvet og dermed bliver unødigt slidt. Der findes mange forskellige underlag og alt for mange lever ikke op til den standard et tæppeunderlag bør have. Det er derfor vigtigt at vælge et underlag af god kvalitet. Det tæppeunderlag vi forhandler er allergitestet og tysk produceret latex-gummi af mærket Ako Elastic, som er et af de bedste kvalitets underlag på markedet.

Det er vigtigt med et underlag til dit tæppe, så det ligger bedre og slides mindre, da meget af slidet også kommer nedefra. Desuden tager tæppet sig bedre ud, når det ligger på et ordentligt tæppeunderlag. 

De fleste tæppeunderlag er i dag skridsikre. Det er rigtig fornuftigt at vælge et skridsikkert underlag så dit tæppe bliver på den plads, du har valgt det skal ligge på. Uanset hvilken størrelse, type og vægt dit tæppe har, så er der altid en risiko for at det kan skride på et glat trægulv. Det er derfor vigtigt at vælge et godt tæppeunderlag. Du beskytter samtidig både dit tæppe og gulv.

Hvor stort skal mit tæppeunderlag være, og hvordan skal jeg måle det?”. Tæppeunderlaget skal mere eller mindre dække hele tæppet og glatter det ud. Herefter skal man sørge for, at det ikke ligger meget mere end en centimeter inden under tæppets kanter. Nogle gange er tæppet jo skævt, og så må man justere tæppeunderlaget på disse områder og klippe det til lige inde under kanten.

Hos Wiinstedt klipper vi og tilpasser tæppeunderlag til alle størrelser og typer af tæpper. Hvis du ikke ønsker at tage dit tæppe med, så vi kan klippe det til i forretningen, såfremt det ikke allerede er her, så kan du også klippe det til hjemme hos dig selv. Vi skal nok instruere dig i fremgangsmåden.

Underlagene findes i bredderne 80 cm, 110 cm, 160 cm, 190 cm, 240 cm og 290 cm.

Det er vigtigt at bruge et underlag, der er lidt større end tæppets bredde, så man kan klippe det til, så det ligger 1 cm inde under tæppets kant hele vejen rundt.

Nogen spørger om et tæppeunderlag kan vaskes, hvis det bliver beskidt? Som udgangspunkt behøver et tæppeunderlag ikke at blive vasket. Det kan selvfølgelig blive lidt fedtet, men det er ikke nødvendigt at vaske det.

Bestilling af tæppeunderlag

Du kan bestille dit tæppeunderlag ved at anvende nedenstående formular.
Skriv gerne om du vil have underlaget tilsendt eller om du henter det i forretningen. Skriv også gerne hvilken type gulv dit tæppe ligger på. Du vil efterfølgende modtage en faktura på e-mail.

Du tilbydes også disse
services hos Wiinstedt

Du tilbydes også disse services hos Wiinstedt

Varekategori

SOVS!

Målret din søgning

Brug for hjælp?

blank

Ring alle dage kl. 9.00 - 22.00 på

Ægte tæpper - Rådgivning og vejlendning

Tirsdag – fredag:
Lørdag:

Kl. 12.30 – 17.30
Kl. 10.00 – 14.00

Tirsdag – fredag:
Lørdag:

Kl. 12.30 – 17.30
Kl. 10.00 – 14.00

Du er også velkommen til at sende os en e-mail til: info@wiinstedt.dk

vores kontaktside kan du udfylde formularen, hvis du ønsker vejledning omkring valget af det rigtige tæppe samt mulighed for at vedhæfte billeder af dine boligomgivelser. Du tilbydes også at få en vurdering af, hvilken service dit tæppe skal have vedr. reparation eller vask.