Tæppeunderlag til ægte tæpper

Forlæng dit tæppes levetid og skønhed

Vi anbefaler et ordentligt underlag, da det er med til at forlænge dit tæppes levetid. Tæppeunderlaget sikrer, at det ægte tæppe ligger fast på gulvet og tager sig bedre ud.  Desuden halverer underlaget slidtagen på tæppet, når bagsiden ikke ligger og gnider direkte mod gulvet. En ekstra bonus ved et godt, tykt underlag er, at det ægte tæppe føles endnu blødere at gå på.

Der findes desværre alt for mange dårlige underlag på markedet, hvor adskillige af dem snarere gør tæppet mere ondt end godt. Det er derfor meget vigtigt at vælge det rigtige underlag. Vi har lavet meget research på markedet for at finde det bedste tæppeunderlag.

Underlaget koster kr. 220,- inkl. moms pr. kvadratmeter. Underlaget findes i rullebrederne 80 cm, 110 cm, 160 cm, 190 cm, 240 cm, og 290 cm. Vi bruger den rulle, der passer bedst til dit tæppes mål, således at det ene mål vil være rullens, hvorefter man tilpasser underlaget, ved at det klippes til ca. 1 cm. indenfor tæppets kant. Prisen beregnes ud fra rullemålet. 

Husk at tale med Wiinstedt Tæppegalleri om hvilke gulve du har og hvilken type behandling disse har fået før din bestilling af underlag til dit tæppe.

Bestillingsformularen finder du længere nede på siden.

Et tæppeunderlag sikrer at gulvtæppet ligger flot på gulvet. Skridsikre underlag til tæpper sørger for at tæppet bliver på sin plads på gulvet.

Google anmeldelser for Wiinstedt Tæppegalleri

Lis Kjer
Lis Kjer
2024-04-05
Det var en fest at træde ind i Aladdins hule med stabler af skønne tæpper i alle tænkelige farvekombinationer og størrelser. Jeg blev mødt af stor venlighed og tålmodighed med at finde det helt rigtige tæppe. Tak for en god oplevelse og et tæppe, som jeg nu sidder og glæder mig over.
Elisabeth Landbo
Elisabeth Landbo
2024-03-30
Super god oplevelse både at købe tæppe hos Boris og få vores eksisterende gamle tæpper nænsomt restaureret! Meget dygtige og vidende fagfolk. En fornøjelse at være kunde hos dem!
Birgitte Bruhn
Birgitte Bruhn
2024-02-08
Profesionelle og venlige. God og kompetent rådgivning. Vi fik vasket og repareret et tæppe. Vi er meget tilfredse med resultatet, og kan kun anbefale Wiinstedt tæpper.
Jørgen Høding
Jørgen Høding
2024-01-28
Super fin betjening og service. Fantastisk stort udvalg af ægte tæpper. Vi kan på det varmeste anbefale at gøre forretning her. Vedlægger et par billeder før og efter - gæt rækkefølgen. MVH Jørgen Høding
helle jacobsen
helle jacobsen
2023-12-21
Jeg har fået en super professionel betjening. Jeg anbefaler gerne Wiinstedt Tæppegalleri til andre.
Charlotte Madsen
Charlotte Madsen
2023-07-27
Dejligt at føle sig mødt og få venlig og professionel vejledning. Jeg har købt et tæppe jeg bliver glad af at se på.
Svend Weimann
Svend Weimann
2023-06-22
top faglig betjening og imødekommende holdning til at løse opgaven
orly christensen
orly christensen
2023-05-16
Skøn butik med mange smukke tæpper og en at de ældste i branchen med mange års erfaringer. Jeg har fået super service i forbindelse med vask og reparation af tæpper. Kan varmt anbefales.
Mette hartvig Hornsleth
Mette hartvig Hornsleth
2023-05-03
Vi er vældig tilfreds med Boris service ,meget inspirerende ,han viste lige hvad der passede til vores hjem ,og vi har fået et fint nyt tæppe . Mette og Allan hornsleth
Lars Qvortrup
Lars Qvortrup
2023-03-10
Vi har netop købt to tæpper hos Wiinstedt Tæppegalleri. Og vi er begejstrede: Udvalget er enormt og af høj kvalitet. Hvad der ikke ligger på lager, bliver hurtigt fremskaffet. Betjeningen er præget af meget stor viden og kyndighed. Og tæpperne blev bragt ud af indehaveren, Boris, på long-john ladcykel og lagt på plads, så vi kunne vurdere dem i de rigtige omgivelser, før vi tog endelig stilling. Fem stjerner - men kun fordi man ikke kan give seks. Mh Karen & Lars

Denne video er produceret for dig, som ønsker at få mere rådgivning og vejledning omkring underlag til tæpper, så det bliver en god oplevelse hele vejen – lige fra køb af tæppeunderlag til dit tæppe ligger smukt i din bolig.

Videoen er baseret på 3 generationers erfaring og viden fra Danmarks ældste tæppeforretning, Wiinstedt Tæppegalleri, hvor handel med ægte tæpper fra alle tæpperegioner har været og er dagligdag siden 1940.

Et tæppeunderlag er et gummiunderlag, man lægger under tæppet, så det ikke glider rundt på gulvet og dermed bliver unødigt slidt. Der findes mange forskellige underlag og alt for mange lever ikke op til den standard et tæppeunderlag bør have. Det er derfor vigtigt at vælge et underlag af god kvalitet. Det tæppeunderlag vi forhandler er allergitestet og tysk produceret latex-gummi af mærket Ako Elastic, som er et af de bedste kvalitets underlag på markedet.

De fleste tæppeunderlag er i dag skridsikre. Det er rigtig fornuftigt at vælge et skridsikkert underlag så dit tæppe bliver på den plads, du har valgt det skal ligge på. Uanset hvilken størrelse, type og vægt dit tæppe har, så er der altid en risiko for at det kan skride på et glat trægulv. Det er derfor vigtigt at vælge et godt tæppeunderlag. Du beskytter samtidig både dit tæppe og gulv.

Det er vigtigt med et underlag til dit tæppe, så det ligger bedre og slides mindre, da meget af slidet også kommer nedefra. Desuden tager tæppet sig bedre ud, når det ligger på et ordentligt tæppeunderlag. 

Hvor stort skal mit tæppeunderlag være, og hvordan skal jeg måle det?”. Underlaget skal mere eller mindre dække hele tæppet og glatter det ud. Herefter skal man sørge for, at det ikke ligger meget mere end en centimeter inden under tæppets kanter. Nogle gange er tæppet jo skævt, og så må man justere underlaget på disse områder og klippe det til lige inde under kanten.

Hos Wiinstedt klipper vi og tilpasser tæppeunderlag til alle størrelser og typer af tæpper. Hvis du ikke ønsker at tage dit tæppe med, så vi kan klippe det til i forretningen, såfremt det ikke allerede er her, så kan du også klippe det til hjemme hos dig selv. Vi skal nok instruere dig i fremgangsmåden.

Underlagene findes i bredderne 80 cm, 110 cm, 160 cm, 190 cm, 240 cm og 290 cm.

Det er vigtigt at bruge et underlag, der er lidt større end tæppets bredde, så man kan klippe det til, så det ligger 1 cm inde under tæppets kant hele vejen rundt.

Nogen spørger om et underlag kan vaskes, hvis det bliver beskidt? Som udgangspunkt behøver et tæppeunderlag ikke at blive vasket. Det kan selvfølgelig blive lidt fedtet, men det er ikke nødvendigt at vaske det.

Tæppeunderlag får tæppet til at vise sig smukt og dekorativt i din bolig. Et skridsikkert underlag til tæpper kan anvendes til alle tæpper i hjemmet.
Tæppeunderlag findes i alle størrelser til alle typer af tæpper.

Du kan bestille dit tæppeunderlag ved at anvende nedenstående formular.
Skriv gerne om du vil have underlaget tilsendt eller om du henter det i forretningen. Skriv også gerne hvilken type gulv dit tæppe ligger på. Du vil efterfølgende modtage en faktura på e-mail.

Du tilbydes også disse services hos Wiinstedt

Målret din søgning

Pris

Længde

Bredde