Tæppeunderlag til ægte tæpper

Forlæng dit tæppes levetid og skønhed

Tæppeunderlag til ægte tæpper

Vi anbefaler et ordentligt tæppeunderlag, da det er med til at forlænge dit tæppes levetid. Tæppeunderlaget sikrer, at det ægte tæppe ligger fast på gulvet og tager sig bedre ud.  Desuden halverer underlaget slidtagen på tæppet, når bagsiden ikke ligger og gnider direkte mod gulvet. En ekstra bonus ved et godt, tykt underlag er, at det ægte tæppe føles endnu blødere at gå på.

Der findes desværre alt for mange dårlige tæpperunderlag på markedet, hvor adskillige af dem snare gør tæppet mere ondt end godt. Det er derfor meget vigtigt at vælge det rigtige tæppeunderlag. Vi har lavet meget research på markedet for at finde det bedste tæppeunderlag, som kan skæres til i de ønskede mål. Tæppeunderlaget koster kr. 200,- inkl. moms pr. kvadratmeter.

Husk at tale med Wiinstedt Tæppegalleri om hvilke gulve du har og hvilken type behandling disse har fået før din bestilling af tæppeunderlag. Bestillingsformularen finder du længere nede på siden.

Tæppeunderlag til ægte tæpper vises her i forretningen i København

FAQ tæppeunderlag

Et tæppeunderlag er et gummiunderlag, man lægger under tæppet, så det ikke glider rundt på gulvet og dermed bliver unødigt slidt. Der findes mange forskellige tæppeunderlag og alt for mange lever ikke op til den standard et tæppeunderlag bør have. Det er derfor vigtigt at vælge et tæppeunderlag af god kvalitet. Det tæppeunderlag vi forhandler er allergitestet og tysk produceret latex-gummi af mærket Ako Elastic, som er et af de bedste kvalitets underlag på markedet.

Det er vigtigt med et underlag til dit tæppe, så det ligger bedre og slides mindre, da meget af slidet også kommer nedefra. Desuden tager tæppet sig bedre ud, når det ligger på et ordentligt tæppeunderlag. 

De fleste tæppeunderlag er i dag skridsikre. Det er rigtig fornuftigt at vælge et skridsikkert tæppeunderlag så dit tæppe bliver på den plads, du har valgt det skal ligge på. Uanset hvilken størrelse, type og vægt dit tæppe har, så er der altid en risiko for at det kan skride på et glat trægulv. Det er derfor vigtigt at vælge et godt tæppeunderlag. Du beskytter samtidig både dit tæppe og gulv.

Hos Wiinstedt klipper vi og tilpasser tæppeunderlag til alle størrelser og typer af tæpper. Hvis du ikke ønsker at tage dit tæppe med, så vi kan klippe det til i forretningen, såfremt det ikke allerede er her, så kan du også klippe det til hjemme hos dig selv. Vi skal nok instruere dig i fremgangsmåden.

Tæppeunderlagene findes i bredderne 80 cm, 110 cm, 160 cm, 190 cm, 240 cm og 290 cm.

Det er vigtigt at bruge et underlag, der er lidt større end tæppets bredde, så man kan klippe det til, så det ligger 1 cm inde under tæppets kant hele vejen rundt.

Bestilling af tæppeunderlag

Du kan bestille dit tæppeunderlag ved at anvende nedenstående formular.
Skriv gerne om du vil have underlaget tilsendt eller om du henter det i forretningen. Skriv også gerne hvilken type gulv dit tæppe ligger på. Du vil efterfølgende modtage en faktura på e-mail.

Du tilbydes også disse services hos Wiinstedt

Varekategori

SOVS!

Målret din søgning