Reparation af ægte tæpper og skridsikre tæppeunderlag

Giv dit tæppe nyt liv

Reparation af ægte tæpper

Vedligeholdelsesreparationer
Er dit tæppe begyndt at trevle op i kanter og frynser? Og er din glæde ved tæppets tidligere skønhed ved at falme? Så er det tid til at få tæppet repareret.

Reparation af flossede frynser og slidte kanter er en almindelig vedligeholdelsesreparation, der ikke er så kostbar at få udført, og særlig ikke hvis reparationen bliver foretaget inden skaderne bliver for omfattende.
Hvis dit tæppeproblem er ”buler eller ”flaner”, så kan vi også afhjælpe dig med dette ved at strække og presse tæppet, så det kommer til at ligge glat igen. Denne proces er også med til at forlænge tæppets levetid, så det slides ens over hele tæppets flade.

blank
blank

Huller og flænger

Genopbygningsreparationer
De fleste huller og flænger i et tæppe kan repareres, så det næsten ikke kan ses efterfølgende. Vi udfører de fleste reparationer i henhold til de gamle traditioner med de rigtige oprindelige materialer og farver, så dit tæppes kvalitet og værdi respekteres.

Ved større reparationer skal du gøre op med dig selv, om tæppet giver dig så meget glæde, at du vil bevare det og ofre den udgift, som reparationen koster. 

Hos Wiinstedt har vi eget værksted og adskillige tilknyttede konservatorer til at restaurere tæpperne. 

Giv dit tæppe et skridsikkert underlag

Vi anbefaler et ordentligt tæppeunderlag, da det er med til at forlænge dit tæppes levetid. Tæppeunderlaget sikrer, at det ægte tæppe ligger fast på gulvet og tager sig bedre ud.  Desuden halverer underlaget slidtagen på tæppet, når bagsiden ikke ligger og gnider direkte mod gulvet. En ekstra bonus ved et godt, tykt underlag er, at det ægte tæppe føles endnu blødere at gå på.

Der findes desværre alt for mange dårlige tæpperunderlag på markedet, hvor adskillige af dem snare gør tæppet mere ondt end godt. Det er derfor meget vigtigt at vælge det rigtige tæppeunderlag. Vi har lavet meget research på markedet for at finde det bedste tæppeunderlag, som kan skæres til i de ønskede mål. Tæppeunderlaget koster kr. 200,- inkl. moms pr. kvadratmeter.

blank

Vask og rens af ægte tæpper

Når dit ægte tæppe begynder at se lidt mat og træt ud, eller det har deciderede snavsede områder, så er det ved at være tid til at få det renset og vasket. Dette gælder både håndvævede kelim tæpper og knyttede tæpper. Når du indleverer dit tæppe til rensning og vask hos os, så kommer dit tæppe i gode hænder. 

Varekategorier

Målret din søgning