Tæpper

Kelim puder

Målret din søgning

Pris
Længde
Bredde

Populære lande

Tæppets placering i boligen

DU KAN BETALE MED

MULIGHED FOR AT BETALE I RATER

Ønsker du at dele betalingen af dit tæppekøb op, er der også mulighed for det. Kontakt os på tlf. 29 44 35 08 eller e-mail: [email protected]

LÆS KUNDEANMELDELSER

Vores services

Wiinstedts Tæppeunivers

OPLEV UNIK TEKSTILKUNST

Marokkanske berber tæpper fra Marokko er meget populære. Et marokkansk tæppe er et berber tæppe som giver et smukt udtryk i boligindretningen.

MAROKKANSKE TÆPPER
Berber tæpper har en tidløs skønhed og bærer en rig kulturel arv.

Marokkanske tæpper er Berber tæpper, som er håndvævet i Marokko af indfødte stammefolk. De mest kendte typer af marokkanske tæpper er Azilal tæpper, Beni Ouarain tæpper og Boucherouite tæpper. Et Berber tæppe er blevet populært i den moderne indretningsverdenen på grund af dets tidløse udseende og alsidighed. Et marokkansk tæppe anvendes ofte som gulvtæppe eller vægtæppe i boligen og komplementerer moderne og boheme indretningsstile.

Sortér efter:
Lis Kjer
Lis Kjer
2024-04-05
Det var en fest at træde ind i Aladdins hule med stabler af skønne tæpper i alle tænkelige farvekombinationer og størrelser. Jeg blev mødt af stor venlighed og tålmodighed med at finde det helt rigtige tæppe. Tak for en god oplevelse og et tæppe, som jeg nu sidder og glæder mig over.
Elisabeth Landbo
Elisabeth Landbo
2024-03-30
Super god oplevelse både at købe tæppe hos Boris og få vores eksisterende gamle tæpper nænsomt restaureret! Meget dygtige og vidende fagfolk. En fornøjelse at være kunde hos dem!
Birgitte Bruhn
Birgitte Bruhn
2024-02-08
Profesionelle og venlige. God og kompetent rådgivning. Vi fik vasket og repareret et tæppe. Vi er meget tilfredse med resultatet, og kan kun anbefale Wiinstedt tæpper.
Jørgen Høding
Jørgen Høding
2024-01-28
Super fin betjening og service. Fantastisk stort udvalg af ægte tæpper. Vi kan på det varmeste anbefale at gøre forretning her. Vedlægger et par billeder før og efter - gæt rækkefølgen. MVH Jørgen Høding
helle jacobsen
helle jacobsen
2023-12-21
Jeg har fået en super professionel betjening. Jeg anbefaler gerne Wiinstedt Tæppegalleri til andre.
Charlotte Madsen
Charlotte Madsen
2023-07-27
Dejligt at føle sig mødt og få venlig og professionel vejledning. Jeg har købt et tæppe jeg bliver glad af at se på.
Svend Weimann
Svend Weimann
2023-06-22
top faglig betjening og imødekommende holdning til at løse opgaven
orly christensen
orly christensen
2023-05-16
Skøn butik med mange smukke tæpper og en at de ældste i branchen med mange års erfaringer. Jeg har fået super service i forbindelse med vask og reparation af tæpper. Kan varmt anbefales.
Mette hartvig Hornsleth
Mette hartvig Hornsleth
2023-05-03
Vi er vældig tilfreds med Boris service ,meget inspirerende ,han viste lige hvad der passede til vores hjem ,og vi har fået et fint nyt tæppe . Mette og Allan hornsleth
Lars Qvortrup
Lars Qvortrup
2023-03-10
Vi har netop købt to tæpper hos Wiinstedt Tæppegalleri. Og vi er begejstrede: Udvalget er enormt og af høj kvalitet. Hvad der ikke ligger på lager, bliver hurtigt fremskaffet. Betjeningen er præget af meget stor viden og kyndighed. Og tæpperne blev bragt ud af indehaveren, Boris, på long-john ladcykel og lagt på plads, så vi kunne vurdere dem i de rigtige omgivelser, før vi tog endelig stilling. Fem stjerner - men kun fordi man ikke kan give seks. Mh Karen & Lars
Marokkanske tæpper er populære berber tæpper fra Marokko.

Marokkanske tæpper er håndlavet af Berberne

Hvert tæppe er traditionelt blevet vævet i Marokko af folk fra forskellige stammer. Ægte marokkanske Berber tæpper er håndlavet af Berberne i Nordafrika og Sahara. Væverne er normalt ikke uddannet og mangler formel kunstnerisk instruktion. Design væves ud fra hukommelsen i stedet for at bruge formelle mønstre. Det nomadiske folk bar ofte deres væve fra et sted til et andet. Traditionelle marokkanske stamme-tæpper kaldes også Berber tæpper, fordi de er lavet af forskellige Berber stammer i Nordafrika og Sahara.

Beni Ouarain tæpper

Beni Ouarain tæpper er håndlavet i Atlasbjergene. Udtrykket “Beni Ouarain” er navnet på kollektivet af 17 forskellige berberstammer, så ethvert tæppe vævet af en af ​​disse berberstammer ville være et Beni Ouarain tæppe. Mange Beni Ouarain stammer opdrætter stadig får på de høje højder. Fårene producerer fremragende uld af høj kvalitet, der anvendes til at lave de smukke Beni Ouarain tæpper.

Azilal tæpper

Azilal tæpper er opkaldt efter den bjergrige region, hvor de er lavet, cirka 180 km fra Marrakech. Det er i hverdagen, at stammekvinderne i denne region giver liv til deres traditioner ved at væve dette Berber tæppe. Azilal tæpperne er blevet et populært alternativ til de mere kendte Beni Ouarain-tæpper, hvor Azilal tæpperne kendetegnes ved at have flere detaljer og farver i mønstrene.

Boucherouite tæpper

Boucherouite tæpper er lavet af et patchwork af forskellige stoffer (uld, bomuld, nylon etc.) og giver form til en original og farverig kreation. Resultatet er et festligt atypisk tæppe, hvor sammensætningen gør hvert tæppe unikt.

Klimaets indflydelse på de marokkanske tæpper

De forskellige stilarter af autentiske marokkanske tæpper skyldes i vid udstrækning det karakteristiske klima i regionen.Dette giver hvert enkelt tæppe sin egen unikke historie, funktion og kunstneriske karakter.

Eksotiske tæpper i boligindretningen

De levende farverige og dristige geometriske mønstre er dét, der gør disse tæpper eftertragtede og er nu én af de hotte trends inden for boligindretning. Mange mennesker holder meget af tæpperne for deres eksotiske skønhed, enkelhed og deres karakteristiske primitivisme. De kan berige ethvert rum i boligen med en kunstnerisk eksklusiv stil.

Kunder spørger også om – FAQ

Hvad er marokkanske tæpper?

Marokkanske tæpper er håndlavet i Marokko som oftest indfødte stammefolk. De forskellige stilarter af autentiske marokkanske tæpper skyldes i høj grad regionens karakteristiske klima. Dette giver hvert enkelt tæppe sin egen unikke historie, funktion og kunstneriske udtryk De mest kendte typer af marokkanske tæpper er Azilal, Beni Ouarain og Boucherouite.

Hvad er et Beni Ouarain tæppe?

Beni Ouarain tæpperne bliver lavet i Atlasbjergene. Udtrykket “Beni Ouarain” er navnet på kollektivet af 17 forskellige berberstammer, så ethvert tæppe vævet af en af ​​disse berberstammer ville være et Beni Ouarain tæppe. Mange Beni Ouarain stammer opdrætter stadig får i bjergene. Fårene producerer fremragende uld af høj kvalitet, der anvendes til at lave de smukke Beni Ouarain tæpper.

Hvad er et Azilal tæppe?

Azilal tæpper er tæpper vævet i Azilal, som er det centrale Marokkos provinshovedstad i Atlasbjergene. Disse tæpper er håndlavede af stammekvinderne i denne region, der væver symbolerne af deres forfædre og traditioner ind i hvert tæppe. Faktisk er hvert tæppe så unikt og smukt, at dets popularitet er gået langt ud over bjergene for at overgå mere populære Berber tæpper så som Beni Ouarain-tæpper.

Hvad er et Boucherouite tæppe?

Boucherouite skabes ud fra stofrester, der er i overskud fra andre produktioner. De forskellige stoffer kan være uld, bomuld eller nylon. Dette er med til at gøre Boucherouite tæpperne til bæredygtige tæpper. De blandede materialer giver form til en original og farverig kreation. Resultatet er oftest et festligt atypisk tæppe, hvor sammensætningen gør hvert tæppe unikt.

Hvorfor er marokkanske tæpper så populære?

Det som gør marokkanske tæpper så populære er tæppernes dynamisk farvedesign og de dristige geometriske mønstre. Disse tæpper er gået i arv i generationer og dette har været med til at gøre at de hører til blandt de hotteste trends inden for indretning af boliger. Folk elsker de marokkanske tæpper for deres eksotiske skønhed, enkelhed og den karakteristiske primitivisme.

Hvor kan jeg købe marokkanske Berber tæpper?

Hos Wiinstedt Tæppegalleri kan du købe marokkanske Berber tæpper. Vores udvalg af marokkanske Berber tæpper dækker de mest populære typer, så som Beni Ouarain, Azilal og Boucherouite. Du har mulighed for at købe dit marokkanske Berber tæppe via vores webshop eller få en fremvisning i vores forretning på Østerbro i København.

Bemærk at de viste tæpper i webshoppen kun er et udvalg af forretningens lager, samt at tæpperne kan tage sig anderledes ud i virkeligheden end på billlederne.

Indy-4-desktop.jpg

Mere viden om ægte tæpper

Skulle du have lyst og interesse i mere viden løbende om ægte tæpper, flere videoer, opslag og artikler om tæppernes verden, så kan du følge med på vores Facebook, Instagram og YouTube kanal.

I Wiinstedts Tæppeunivers vil du kunne finde inspiration til din boligindretning med ægte tæpper, videoer med gode råd og viden samt interessante artikler om håndlavede tæpper og nye trends.

Målret din søgning

Pris

Længde

Bredde

Brug for hjælp?

Ring alle dage kl. 9.00 - 22.00

Ring alle dage kl. 9.00 - 22.00

Tirsdag – fredag:
Lørdag:

Kl. 12.30 – 17.30
Kl. 10.00 – 14.00

Åbningstider

Tirsdag – fredag:
Lørdag:

Kl. 12.30 – 17.30
Kl. 10.00 – 14.00

Du er også velkommen til at sende os en e-mail til: [email protected]

vores kontaktside kan du udfylde formularen, hvis du ønsker vejledning omkring valget af det rigtige tæppe samt mulighed for at vedhæfte billeder af dine boligomgivelser. Du tilbydes også at få en vurdering af, hvilken service dit tæppe skal have vedr. reparation eller vask.