Varekategorier

Målret din søgning

Pris
Længde
Bredde

Populære lande

Tæppets placering i boligen

DU KAN BETALE MED

MULIGHED FOR AT BETALE I RATER

Ønsker du at dele betalingen af dit tæppekøb op, er der også mulighed for det. Kontakt os på tlf. 29 44 35 08 eller e-mail: [email protected]

LÆS KUNDEANMELDELSER

Vores services

Wiinstedts Tæppeunivers

Marokkanske tæpper fra Marokko er meget populære. Et marokkansk tæppe giver et smukt udtryk i boligindretningen.

MAROKKANSKE TÆPPER - BERBER TÆPPER

Marokkanske tæpper er Berber tæpper, som er håndvævet i Marokko af indfødte stammefolk. De mest kendte typer af marokkanske tæpper er Azilal tæpper, Beni Ouarain tæpper og Boucherouite tæpper.
Se her oftest stillede spørgsmål om marokkanske tæpper længere nede på siden.

Sortér efter:
Charlotte Madsen
Charlotte Madsen
2023-07-27
Dejligt at føle sig mødt og få venlig og professionel vejledning. Jeg har købt et tæppe jeg bliver glad af at se på.
Svend Weimann
Svend Weimann
2023-06-22
top faglig betjening og imødekommende holdning til at løse opgaven
orly christensen
orly christensen
2023-05-16
Skøn butik med mange smukke tæpper og en at de ældste i branchen med mange års erfaringer. Jeg har fået super service i forbindelse med vask og reparation af tæpper. Kan varmt anbefales.
Mette hartvig Hornsleth
Mette hartvig Hornsleth
2023-05-03
Vi er vældig tilfreds med Boris service ,meget inspirerende ,han viste lige hvad der passede til vores hjem ,og vi har fået et fint nyt tæppe . Mette og Allan hornsleth
Lars Qvortrup
Lars Qvortrup
2023-03-10
Vi har netop købt to tæpper hos Wiinstedt Tæppegalleri. Og vi er begejstrede: Udvalget er enormt og af høj kvalitet. Hvad der ikke ligger på lager, bliver hurtigt fremskaffet. Betjeningen er præget af meget stor viden og kyndighed. Og tæpperne blev bragt ud af indehaveren, Boris, på long-john ladcykel og lagt på plads, så vi kunne vurdere dem i de rigtige omgivelser, før vi tog endelig stilling. Fem stjerner - men kun fordi man ikke kan give seks. Mh Karen & Lars
Tonni Andresen
Tonni Andresen
2023-03-07
Vi fik en rigtig god service. De giver sig god tid til at hjælpe med det rigtige valg. Fik bla. lov til at låne flere tæpper med hjem, så vi ku` se dem i vores eget hjem. Herefter er det meget nemmere at vælge det rigtige tæppe. En rigtig god oplevelse at handle i Wiinstedt
Berit Ziebell
Berit Ziebell
2022-11-22
Fantastisk tæppehule at træde ind i. Betjening yderst behagelig og hjælpsom, og vi fandt hurtigt et smukt kelimtæppe, der helt matcher de omgivende møbler og farver hos os. Hertil fremvisning i nabo-udstillingsrum med sjældne tæpper, smukke beklædningsstykker og andre kuriositeter. Mange tak for en god oplevelse
Carsten Pals
Carsten Pals
2022-11-09
Vi fik rigtig god betjening og meget fin vejledning om valg af tæppe. Der var mulighed for at låne flere tæpper med hjem, og vi fandt et tæppe, som vi er meget glade for.
Marie-Louise Pedersen
Marie-Louise Pedersen
2022-11-08
Kan på det varmeste anbefale Wiinstedt Tæppegalleri. Fantastik god og faglig rådgivning og service. Har fået renset og repareret et stort ældre tæppe med et meget flot resultat.

Marokkanske tæpper er håndlavet af Berberne

Hvert tæppe er traditionelt blevet vævet i Marokko af folk fra forskellige stammer. Ægte marokkanske Berber tæpper er håndlavet af Berberne i Nordafrika og Sahara. Væverne er normalt ikke uddannet og mangler formel kunstnerisk instruktion. Design væves ud fra hukommelsen i stedet for at bruge formelle mønstre. Det nomadiske folk bar ofte deres væve fra et sted til et andet. Traditionelle marokkanske stamme-tæpper kaldes også Berber tæpper, fordi de er lavet af forskellige Berber stammer i Nordafrika og Sahara.

Beni Ouarain tæpper

Beni Ouarain tæpper er håndlavet i Atlasbjergene. Udtrykket “Beni Ouarain” er navnet på kollektivet af 17 forskellige berberstammer, så ethvert tæppe vævet af en af ​​disse berberstammer ville være et Beni Ouarain tæppe. Mange Beni Ouarain stammer opdrætter stadig får på de høje højder. Fårene producerer fremragende uld af høj kvalitet, der anvendes til at lave de smukke Beni Ouarain tæpper.

Azilal tæpper

Azilal tæpper er opkaldt efter den bjergrige region, hvor de er lavet, cirka 180 km fra Marrakech. Det er i hverdagen, at stammekvinderne i denne region giver liv til deres traditioner ved at væve dette Berber tæppe. Azilal tæpperne er blevet et populært alternativ til de mere kendte Beni Ouarain-tæpper, hvor Azilal tæpperne kendetegnes ved at have flere detaljer og farver i mønstrene.

Boucherouite tæpper

Boucherouite tæpper er lavet af et patchwork af forskellige stoffer (uld, bomuld, nylon etc.) og giver form til en original og farverig kreation. Resultatet er et festligt atypisk tæppe, hvor sammensætningen gør hvert tæppe unikt.

Klimaets indflydelse på de marokkanske tæpper

De forskellige stilarter af autentiske marokkanske tæpper skyldes i vid udstrækning det karakteristiske klima i regionen.Dette giver hvert enkelt tæppe sin egen unikke historie, funktion og kunstneriske karakter.

Eksotiske tæpper i boligindretningen

De levende farverige og dristige geometriske mønstre er dét, der gør disse tæpper eftertragtede og er nu én af de hotte trends inden for boligindretning. Mange mennesker holder meget af tæpperne for deres eksotiske skønhed, enkelhed og deres karakteristiske primitivisme. De kan berige ethvert rum i boligen med en kunstnerisk eksklusiv stil.

Bemærk at de viste tæpper i webshoppen kun er et udvalg af forretningens lager, samt at tæpperne kan tage sig anderledes ud i virkeligheden end på billlederne.

Marokkanske tæpper er populære berber tæpper fra Marokko.

Kunder spørger også om

Marokkanske tæpper er håndlavet i Marokko som oftest indfødte stammefolk. De forskellige stilarter af autentiske marokkanske tæpper skyldes i høj grad regionens karakteristiske klima. Dette giver hvert enkelt tæppe sin egen unikke historie, funktion og kunstneriske udtryk De mest kendte typer af marokkanske tæpper er Azilal, Beni Ouarain og Boucherouite.

Beni Ouarain tæpperne bliver lavet i Atlasbjergene. Udtrykket “Beni Ouarain” er navnet på kollektivet af 17 forskellige berberstammer, så ethvert tæppe vævet af en af ​​disse berberstammer ville være et Beni Ouarain tæppe. Mange Beni Ouarain stammer opdrætter stadig får i bjergene. Fårene producerer fremragende uld af høj kvalitet, der anvendes til at lave de smukke Beni Ouarain tæpper.

Azilal tæpper er tæpper vævet i Azilal, som er det centrale Marokkos provinshovedstad i Atlasbjergene. Disse tæpper er håndlavede af stammekvinderne i denne region, der væver symbolerne af deres forfædre og traditioner ind i hvert tæppe. Faktisk er hvert tæppe så unikt og smukt, at dets popularitet er gået langt ud over bjergene for at overgå mere populære Berber tæpper så som Beni Ouarain-tæpper.

Boucherouite skabes ud fra stofrester, der er i overskud fra andre produktioner. De forskellige stoffer kan være uld, bomuld eller nylon. Dette er med til at gøre Boucherouite tæpperne til bæredygtige tæpper. De blandede materialer giver form til en original og farverig kreation. Resultatet er oftest et festligt atypisk tæppe, hvor sammensætningen gør hvert tæppe unikt.

Det som gør marokkanske tæpper så populære er tæppernes dynamisk farvedesign og de dristige geometriske mønstre. Disse tæpper er gået i arv i generationer og dette har været med til at gøre at de hører til blandt de hotteste trends inden for indretning af boliger. Folk elsker de marokkanske tæpper for deres eksotiske skønhed, enkelhed og den karakteristiske primitivisme.

Hos Wiinstedt Tæppegalleri kan du købe marokkanske Berber tæpper. Vores udvalg af marokkanske Berber tæpper dækker de mest populære typer, så som Beni Ouarain, Azilal og Boucherouite. Du har mulighed for at købe dit marokkanske Berber tæppe via vores webshop eller få en fremvisning i vores forretning på Østerbro i København.

Indy-4-desktop.jpg

Mere viden om ægte tæpper

Skulle du have lyst og interesse i mere viden løbende om ægte tæpper, flere videoer, opslag og artikler om tæppernes verden, så kan du følge med på vores Facebook, Instagram og YouTube kanal.

I Wiinstedts Tæppeunivers vil du kunne finde inspiration til din boligindretning med ægte tæpper, videoer med gode råd og viden samt interessante artikler om håndlavede tæpper og nye trends.

Målret din søgning

Pris

Længde

Bredde

Brug for hjælp?

Ring alle dage kl. 9.00 - 22.00

Ring alle dage kl. 9.00 - 22.00 på

Ægte tæpper - Rådgivning og vejlendning

Tirsdag – fredag:
Lørdag:

Kl. 12.30 – 17.30
Kl. 10.00 – 14.00

Tirsdag – fredag:
Lørdag:

Kl. 12.30 – 17.30
Kl. 10.00 – 14.00

Du er også velkommen til at sende os en e-mail til: [email protected]

vores kontaktside kan du udfylde formularen, hvis du ønsker vejledning omkring valget af det rigtige tæppe samt mulighed for at vedhæfte billeder af dine boligomgivelser. Du tilbydes også at få en vurdering af, hvilken service dit tæppe skal have vedr. reparation eller vask.