Tæpper

Kelim puder

Målret din søgning

Pris
Længde
Bredde

Populære lande

Tæppets placering i boligen

DU KAN BETALE MED

MULIGHED FOR AT BETALE I RATER

Ønsker du at dele betalingen af dit tæppekøb op, er der også mulighed for det. Kontakt os på tlf. 29 44 35 08 eller e-mail: [email protected]

LÆS KUNDEANMELDELSER

Vores services

Wiinstedts Tæppeunivers

OPLEV UNIK TEKSTILKUNST

En tæppeløber er smukt i boligen. Tæppeløbere kan købes som kelim løber eller som ægte tæppeløber i skønne farver.

TÆPPELØBERE
En kelim løber eller ægte tæppe løber tilføjer elegance til din bolig.

Tæppeløbere er lange tæpper, der kan anvendes i gangen, entreen, køkkenet, badeværelset, soveværelset og stuen. En kelim løber eller en ægte tæppe løber er et unikt håndlavet tæppe som matcher smukt ind i de fleste boligindretninger. En tæppeløber tilføjer varme og elegance til dit hjem. Der er ikke to ægte tæppeløbere som er ens, hvilket betyder, at du kan tilføje et autentisk og unikt stykke tæppekunst til din bolig.

Sortér efter:

Se videoen “Wiinstedts guide til tæppeløbere”

En tæppe løber kan være en løber til entre eller løber til gang. Tæppeløbere findes både som kelim og knyttede tæpper.

En kelim løber med farverige mønstre

En kelim løber er en ægte håndlavet tæppeløber, som er vævet af uld eller bomuld og har et fladt og tæt vævemønster. Fladvævede kelim løbere er gode og praktiske, da de både er slidstærke og nemme at rengøre. Kelim løbere er kendt for deres geometriske og farverige mønstre, og de er typisk lavet af dygtige kunsthåndværkere i lande som Tyrkiet, Irak, Iran og Afghanistan.

Et løber tæppe giver stemning og kultur i boligen. En tæppe løber er en kunst.

AI genererede fotos som forslag til måder at bruge tæpper på.

Løber tæpper tilføjer stil og kultur til din bolig og er smukt i alle rum.

Håndknyttede gulvløbere fra de orientalske lande

En håndknyttet tæppeløber, også kaldet en gulvløber, er en løber, som er lavet ved at knytte hver enkelt tråd af tæppet i hånden. Denne teknik skaber et tæppe, som er tæt og holdbart og som kan have et komplekst og smukt mønster. Håndknyttede gulvløbere kan være lavet af forskellige materialer, såsom uld, silke eller bomuld. Uld er bl.a. fra naturens side et materiale som er meget skidt- og smudsafvisende. Det er et slidstærkt materiale som holder sig pænt i mange år. På grund af den tids- og arbejdskrævende proces ved at knytte hver knude i hånden, kan håndknyttede gulvløbere være en investering, som holder i mange år, hvis man altså passer godt på dem.

En løber til gangen giver varme og isolation. Køb en tæppe løber og nyd kunsten i boligen.
En entre løber er en tæppe løber med skønhed. Man kan også vælge en lang løber til entre som tilføjer kunst i hjemmet.
En entre løber er en tæppe løber med skønhed. Man kan også vælge en lang løber til entre som tilføjer kunst i hjemmet.

Fra visuel sammenhæng til isolering af kolde gulve

En løber kan have flere funktioner i hjemmet udover blot at være dekorativ. Her er nogle eksempler:

  • Beskyttelse af gulvet: En tæppeløber kan bruges som beskyttelse af gulvet mod slid og skader, især i områder som gangarealer eller entréer.
  • Støjreduktion: En tæppeløber kan hjælpe med at reducere støj og ekkoeffekter i et rum, især hvis det er et stort og åbent rum.
  • Isolation: Løbere kan hjælpe med at holde et rum varmt og isoleret, især på kolde gulve i vintermånederne.
  • Skridsikker overflade: En løber kan fungere som en skridsikker overflade og mindske risikoen for faldulykker. Vel at mærke hvis man har et ordentligt tæppeunderlag under den.
  • Visuel sammenhæng: En tæppeløber kan bruges som en måde at skabe visuel sammenhæng mellem forskellige dele af hjemmet og binde rummene sammen.
  • Farve og tekstur: Tæppeløbere kan tilføje farve og tekstur til et ellers neutralt rum og give det et personligt touch.

En løber kan fuldende din boligindretning

En løber kan placeres i flere forskellige rum og områder i hjemmet, alt efter hvilken funktion den skal have. Og løberen kan fuldende din boligindretning uanset om det er en fladvævet kelim løber eller en ægte håndknyttet løber.

Et løber gulvtæppe er en tæppe løber i farver. Dette kan være en farverig løber til gangen eller en lang løber til entre.

Løber til entré – Praktisk og funktionel

En tæppe løber til din entré er en smart og funktionel tilføjelse til ethvert hjem, og den placeres typisk ved hoveddøren for at beskytte gulvet mod snavs og slitage. Ud over at være praktisk, kan en entre løber også tilføje et strøg af varme til en entré og give den en mere hyggelig og indbydende atmosfære.

Et løber tæppe kan bruges som tæppe løber til entre eller gang. En lang tæppeløber pynter i boligen.

En løber til gangen giver stemning

Der er mange gode grunde til at have en løber til gangen. Ud over at være funktionel kan en tæppeløber også bringe stil og stemning til din gang. Der er mange forskellige materialer, farver og mønstre at vælge imellem, så det er nemt at finde en tæppeløber, der passer til din personlige indretning.

Et løber tæppe kan bruges som tæppe løber til entre eller gang. En lang tæppeløber pynter i boligen.
Et løber gulvtæppe er en tæppe løber i farver. Dette kan være en farverig løber til gangen eller en lang løber til entre.

Nyd en vintage løber til dit køkken

Ægte smukke, klassiske knyttede løbere er ikke kun til stuer og værelser i hjemmet. Du kan også give dit køkken et nyt og friskt look ved at lægge et flot tekstil på gulvet, som både kan være praktisk og stilfuldt.

En tæppeløber kan også tilføje en visuel adskillelse mellem køkkenet og andre rum i hjemmet. Hvis dit køkken er en åben planløsning, kan en tæppeløber give køkkenet sit eget separate område, som kan føles mere hyggeligt og indbydende.

AI genererede fotos som forslag til måder at bruge tæpper på.

Kunst og luksus med en løber til badeværelset

En tæppeløber kan give en hyggelig og luksuriøs fornemmelse til dit badeværelse, og det kan være en enkel måde at opjustere udseendet. En løber i badeværelset kan også tilføje en visuel adskillelse mellem badeværelsets forskellige områder, såsom badekarområdet og vaskområdet. Hvis du har et lille badeværelse, kan en tæppeløber give en følelse af mere plads og skabe en mere indbydende atmosfære.

En tæppe løber tilføjer hygge og varme til dit soveværelse

En tæppeløber kan placeres ved siden af sengen eller for enden af sengen og kan fungere som en blød og behagelig overflade, når man træder ud af sengen om morgenen. Med en løber til soveværelset kan du tilføje farver, mønstre og tekstur uden at skulle foretage store ændringer, og samtidig kan en tæppeløber være en overkommelig og enkel måde at bibringe hygge og varme til dit soveværelse.

Bemærk at de viste tæppeløbere i webshoppen kun er et udvalg af forretningens lager. Og en tæppeløber kan tage sig anderledes ud i virkeligheden end på et billlede.

Kunder spørger også om – FAQ

Hvad er tæppeløbere?

Tæppeløbere er en løber, som man får indtrykket af, løber hen ad gulvet. Tæppeløbere er meget varierende, og det kan være både kelim tæpper og knyttede tæpper. Og alt efter hvor de kommer fra, har de udtrykket og designet fra det område. Derfor er det meget forskelligt, hvad der eventuelt passer ind i den enkelte gang eller stue eller entré eller hvor man vælger at have en tæppeløber.

Hvad er en kelim løber?

Der hovedsageligt to forskellige slags tæpper, altså knyttede tæpper og vævede tæpper, også kaldet kelim tæpper. Kelim løbere eller fladvævede tæppeløbere, kan man sige, er som udgangspunkt kelim, der bare er lavet i den lange og smalle form.

Hvad er en knyttet løber?

En knyttet tæppeløber er et håndknyttet tæppe, hvor i mod et kelim tæppe er et fladvævet tæppe. Tæppeløbere, inden for de knyttede tæpper, er det oftest persiske tæpper, at vi har med at gøre. Det er dem, som har været i handlen i hvert fald i Europa i længst tid. De gamle persiske løbere har virkelig lækker blød uld.

Er ægte tæppeløbere bæredygtige?

Ægte tæppeløbere er bæredygtige tæpper, da de også ligesom de andre typer af tæpper inden for håndlavede tæpper er lavet af et naturmateriale. De gamle ægte tæpper har en rigtig fed uld, så derfor så holder de længere, fordi de skyr skidt. Det eneste man skal en gang i mellem er at have dem vasket og gennemgået for eventuelle reparationer, så kan de holde, ja, hvis ikke hundredvis af år, så i hvert fald 50 eller 100 år.

Hvor i boligen kan man bruge en tæppeløber?

Hvor i boligen bruger man så tæppeløbere? Ja, qua deres form, kan man sige, de er lange og ofte smalle, så har de sine begrænsninger, men også sine fordele. I mange danske hjem har man jo en gang for eksempel, og dér er en tæppeløber jo oplagt. De findes i alle mulige størrelser fra 2 meter og op til 10 meter.

Men dermed er jo ikke sagt, at man ikke kan bruge dem alle andre steder, f.eks. i køkkenet, i soveværelset eller i stuen for den sags skyld, hvor man måske i forvejen har et andet tæppe, så kan man inddele stuen i forskellige rum ved brug af en tæppeløber, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvor kan man købe ægte tæppeløbere?

Hos Wiinstedt Tæppegalleri kan du købe ægte tæppeløbere. Vores udvalg af tæppeløbere dækker både knyttede tæpper, fladvævede kelim tæpper og tekstiler.

Du har mulighed for at købe din tæppeløber via vores webshop eller få en fremvisning i vores forretninger på Østerbro i København.

Ægte tæpper, kelim tæpper og persiske tæpper i København.

Mere viden om ægte tæpper

Skulle du have lyst og interesse i mere viden løbende om ægte tæpper, flere videoer, opslag og artikler om tæppernes verden, så kan du følge med på vores Facebook, Instagram og YouTube kanal.

I Wiinstedts Tæppeunivers vil du kunne finde inspiration til din boligindretning med ægte tæpper, videoer med gode råd og viden samt interessante artikler om håndlavede tæpper og nye trends.

Målret din søgning

Pris

Længde

Bredde

Brug for hjælp?

Ring alle dage kl. 9.00 - 22.00

Ring alle dage kl. 9.00 - 22.00

Tirsdag – fredag:
Lørdag:

Kl. 12.30 – 17.30
Kl. 10.00 – 14.00

Åbningstider

Tirsdag – fredag:
Lørdag:

Kl. 12.30 – 17.30
Kl. 10.00 – 14.00

Du er også velkommen til at sende os en e-mail til: [email protected]

vores kontaktside kan du udfylde formularen, hvis du ønsker vejledning omkring valget af det rigtige tæppe samt mulighed for at vedhæfte billeder af dine boligomgivelser. Du tilbydes også at få en vurdering af, hvilken service dit tæppe skal have vedr. reparation eller vask.