Ægte tæpper. Nye og gamle håndvævede originale kelim og knyttede tæpper

Danmarks ældste special forretning med ægte tæpper

Tæppegalleriet har midlertidigt kun åbent efter aftale

I denne periode tilbyder jeg, at hente og bringe tæpper til vask og reparation
Gratis

Ring: 29 44 35 08

Mvh. Boris

Ægte tæpper. Nye og gamle håndvævede originale kelim og knyttede tæpper. Til alle typer bolig- og erhvervsindretninger. Wiinstedt har et stort og smukt udvalg fra alle tæppe producerende lande.

Forretningen ligger centralt på Østerbro i København. ( Se kort ) Vi byder på en kop kaffe eller te når i kommer forbi, for en snak om jeres tæppe ønsker.

Med vores mangeårige faglige ekspertise tilbyder vi en professionel rådgivning og gør det nemt for dig at finde det helt rigtige tæppe.

Vi anbefaler at booke en tid for personlig rådgivning omkring materiale, type og størrelse og få et overblik over de mange mønstre, farver og knytte teknikker.

Når din stil i din bolig ændrer sig, skifter du tæppet ud med et der passer den nye stil. Du har mulighed for at have et ægte tæppe liggende hjemme hos dig selv, for et lavt månedligt abonnement.

Vi passer og plejer dit tæppe, det eneste du skal gøre er at nyde det.

Vi reparerer dit tæppe hvis uheldet skulle være ude. Giv tæppet nyt liv og få det vasket hos Wiinstedt. Det er som at få et nyt tæppe.

Kontakt os for at høre om din muligheder for at give tæppet et nyt liv.

Hos Wiinstedt kan du få en personlig vurdering af dit tæppe. En vurdering du kan bruge til din forsikring, hved salg og evt. i en byttehandel til nyt tæppe.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dit tæppe.