Wiinstedt ægte tæpper

Ægte håndlavede kelim og vintage tæpper

Danmarks ældste specialforretning med ægte tæpper

Vurdering, vask, reparation.

Wiinstedt Ægte tæpper

Inspiration

Forretningen ligger centralt på Østerbro i København. ( Se kort ) Vi byder på en kop kaffe eller te når i kommer forbi, for en snak om jeres tæppe ønsker.

Ægte tæpper. Nye og gamle håndvævede originale kelim og knyttede tæpper. Til alle typer bolig- og erhvervsindretninger. Wiinstedt har et stort og smukt udvalg fra alle tæppe producerende lande.

Med vores mangeårige faglige ekspertise tilbyder vi en professionel rådgivning og gør det nemt for dig at finde det helt rigtige tæppe.

Vi anbefaler at booke en tid for personlig rådgivning omkring materiale, type og størrelse og få et overblik over de mange mønstre, farver og knytte teknikker.

Hos Wiinstedt kan du få en personlig vurdering af dit tæppe. En vurdering du kan bruge til din forsikring, hved salg og evt. i en byttehandel til nyt tæppe.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dit tæppe.

Vi reparerer dit tæppe hvis uheldet skulle være ude. Giv tæppet nyt liv og få det vasket hos Wiinstedt. Det er som at få et nyt tæppe.

Kontakt os for at høre om din muligheder for at give tæppet et nyt liv.

Når din stil i din bolig ændrer sig, skifter du tæppet ud med et der passer den nye stil. Du har mulighed for at have et ægte tæppe liggende hjemme hos dig selv, for et lavt månedligt abonnement.

Vi passer og plejer dit tæppe, det eneste du skal gøre er at nyde det.

Tyrkiske kelim bæltetasker

Nyhed Bæltetasker af tyrkisk kelim. Den er praktisk og har plads til alle de mest essentielle ting, som du altid gerne vil have lige ved

Læs mere »

Åbningstider

Kontakt

Strandbouledvarden 9 2100 København Ø

| Wiinstedt.dk | CVR: 31995833| © 2020 |